Ingredienser
Fremgangsmåde
Bag hellefiskefileterne i et forvarmet smurt ildfast fad dækket med køkkenfilm i ovnen v/125°C i ca 15-20 min.
Skyl salaten. Skræl artiskokkerne indtil der kun er hjertet tilbage, skær i tynde strimler på mandolinjern eller med en skarp kniv, vend straks i citronsaft, for at undgå at de bliver brune. Snit blegselleri og porre meget fint og læg i isvand til det skal bruges.
Riv ingefæren og hæld soya på og lun igennnem i en gryde. Tilsæt wasabi.
Skær forårsrulledejen ud i sjove faconer fx blomster, stjerner eller strimler, rist dem sprøde i ovnen. Rist sesamkernerne lidt på en tør pande. Vend salat, artiskokker og lidt soyamarinade sammen, krydder med salt og peber.
Fordel salaten på tallerknerne pluk den bagte hellefisk i store brudstykker og hæld lidt mere marinade over, drys med sprød forårsrulledej og ristede sesamkerner, drys med dild og server straks.