Ingredienser
Fremgangsmåde
Det fine salt opløses i koldt vand. Fisken lægges i og trækker 10 min. Tørres herefter grundigt med viskestykke. Fisken pensles med en anelse sesamolie og steges på en meget varm pande maks. 6 sek. på hver side (den skal stadig være rå i midten).
Sesamfrøene ristes let på en tør pande og afkøles.
Sesamolie, sesamfrø, limesaft, limeskal og jalapeños røres sammen, og de afkølede fiskestykker lægges i lagen. Fisken trækker nu minimum 1 døgn på køl, gerne længere.
Spidskål, parmesan, hvidløg, chili, persille, olivenolie, citronsaft og yoghurt vendes grundigt sammen og smages til med salt og peber.
Fisken tages op af lagen og skæres i 0,5 cm. tykke skiver. Anret skiverne side om side og læg spidskål ved.
Serveres med lunt friskbagt brød.