You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter

Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter

  • Rejer
  • Med skal
  • Forret
  • Hapsere og småretter
  • Børnenes favoritter
  • Gæstemad
  • Skalrejer
  • Nytår
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Flæk peberfrugterne i halve og fjern stilk og kerner. Pensl ydersiden af peberfrugten med lidt olie og bag/grill dem i ovnen ved højest mulige temperatur til de er helt sorte, og skindet slipper kødet. Afkøl peberfrugterne og pil skindet af. Skær dem i strimler og mariner med lidt olivenolie, knust hvidløg, salt og peber.

Pil rejerne.

Skær brødet i tynde skiver og rist det sprødt i ovnen.

Anret peberfrugter og rejer på de sprøde toasts og pynt med fintsnittet persille.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprøde skalrejer med hjemmerørt dildmayo og godt brød
...