You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise

Grønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise

  • Rejer
  • Forret
  • Med skal
  • Hapsere og småretter
  • Børnenes favoritter
  • Skalrejer
  • Sommer
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Start med at koge kartoflerne og afkøle dem.

Rejerne pilles og stilles til side.

Olien blendes med krydderurterne til en grøn olie, hvorefter
den stilles på køl.

Kartoflerne udhules med en lille ske, så der bliver en fordybning ned i kartoflen.

Pisk æggeblommerne luftige med salt og saft af en ½ citron og tilsæt så kartoffelresterne og pisk dem helt ud. Tilsæt herefter den grønne olie lidt efter lidt til mayonnaisen har en tyk konsistens. Smag til med salt og peber.

Anret de flotte rejer i kartoflerne med den grønne mayonnaise, drys med lidt fintsnittet persille, og server straks med lækkert brød og en salat. 
 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rødspættefilet med lun linsesalat
...