Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4
Ingredienser
400g grønlandske skalrejer
500g nye kartofler
50g feldsalat
evt. skovsyre (til pynt)
Avocadocreme:
1½ avocado
½ dl græsk yoghurt
saft fra ½ citron
1 bundt purløg (gem lidt til topping)
1 bundt dild
¼-½ bundt persille
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne og lad dem afkøle.
Kom alle ingredienserne til avocadocremen i en minihakker eller blender og blend det sammen til en ensartet og cremet konsistens.
Pil rejerne.
Lav en lille udhuling i kartoflerne med en ske, så der bliver en lille fordybning.
Læg feldsalaten på et fad eller en stor tallerken og fordel kartoflerne derpå.
Anret rejerne i kartoflerne med avocadocreme og top med purløg og skovsyre. Servér evt. med lækkert brød til.