You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grøn karry/kokos thaisuppe med rejer

Grøn karry/kokos thaisuppe med rejer

  • Rejer
  • Hovedret
  • Forret
  • Efterår
  • Med skal
  • Supper
  • Skalrejer
  • Sommer
  • Vinter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften på thaisuppe med rejer er en nem hverdagsret, der samtidig smager fantastisk.

Retten kan med fordel også serveres som forret. 

Se her vores forskellige typer af rejer.

Fremgangsmåde

Nudlerne udblødes i koldt vand.

Forårsløg snittes groft og sauteres i jordnøddeolie med bambusskud, korianderfrø, rosenpeber, citrongræs og grøn karrypasta. Fiskefond og fiske-woksauce tilsættes og koges op. 
Kokosmælken tilsættes, koges let op, smages til med salt og eventuelt lidt sukker.

Nudler og rejer vendes i den kogende suppe, anrettes med frisk, grofthakket koriander og ristede jordnødder.

Tip

Opskriften på thaisuppe med rejer er en nem hverdagsret, der samtidig smager fantastisk.

Retten kan med fordel også serveres som forret. 

Se her vores forskellige typer af rejer.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med skorzonerrødder, dijonpickles og gulerod
...