You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grillet torsk med bagte kartofler og tomatsalat

Grillet torsk med bagte kartofler og tomatsalat

  • Torsk
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Sunde salater
Tid:80 min.
Portioner:4
Tid:80 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoflerne pakkes ind i stanniol og bages i kanten af grillen i ca. 1 t. 

Tomaterne lægges på et fad. Fetaost, rødløg, basilikum, salt og peber drysses over.

Fisken skæres i mindre stykker og duppes med køkkenrulle. 
Pensl fisken med en anelse olie og grill den i ca. 2 min. på hver side. Krydder med salt og peber.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter
...