Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dejen:
Gæren røres ud i vandet, tilsæt 1 tsk salt og olivenolie. Tilsæt først fuldkornsmel under omrøring, dernæst hvedemel til dejen samler sig og ikke klisterer for meget. Æltes i 5 minutter.
Lav 4-6 boller og rul dem tyndt ud i lidt mel, stræk siderne så det bliver en oval pizza
Grilles 3-5 minutter på hver side eller 12-15 min. i ovnen ved 225°C.
Fyld:
Tilbered laksen efter anvisningen, enten på grill eller i ovn. Smør pizzabunden med pesto. Mozzarella og tomaterne skæres i skiver og fordeles på pizzaerne.
Pluk den lune laks i grove stykker og fordel det på pizzaerne. Drys med salt, friskkværnet peber og pynt med basilikum blade.
Spises straks.