You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grillet pizza med frisk basilikum, mozzarella og laks

Grillet pizza med frisk basilikum, mozzarella og laks

  • Laks
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Børnenes favoritter
  • Streetfood
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Dejen:
Gæren røres ud i vandet, tilsæt 1 tsk salt og olivenolie. Tilsæt først fuldkornsmel under omrøring, dernæst hvedemel til dejen samler sig og ikke klisterer for meget. Æltes i 5 minutter.

Lav 4-6 boller og rul dem tyndt ud i lidt mel, stræk siderne så det bliver en oval pizza

Grilles 3-5 minutter på hver side eller 12-15 min. i ovnen ved 225°C.

Fyld:
Tilbered laksen efter anvisningen, enten på grill eller i ovn. Smør pizzabunden med pesto. Mozzarella og tomaterne skæres i skiver og fordeles på pizzaerne.

Pluk den lune laks i grove stykker og fordel det på pizzaerne. Drys med salt, friskkværnet peber og pynt med basilikum blade.

Spises straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté
...