Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
100g Disko Bay Kutter-Rejer
4 æg
150g hytteost
1-2 spsk. sennep
1 håndfuld frisk dild
salt & peber
cayennepeber
evt. citronsaft
Fremgangsmåde
Kog æggene i en gryde i ca. 10 minutter. Læg dem derefter i koldt vand og lad dem køle af. Pil æggene og skær dem over på langs. Skrab forsigtigt blommerne ud og læg de halve æggehvider til side.
Blend æggeblommer, hytteost, sennep og dild sammen i en minihakker eller med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Fyld den cremede masse i de halve æggehvider. Fordel rejerne over æggene og top med cayennepeber, lidt citronsaft og frisk dild eller karse.
Spis de fyldte æg med rugbrød til, eller server dem f.eks. som en del af årets julefrokost eller påskefrokost.