You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Fyldt rødspætte med rejer og broccoli, hertil krydrede gnocchi

Fyldt rødspætte med rejer og broccoli, hertil krydrede gnocchi

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Convenience
  • Fisk i ovn
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
  • Jul
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Denne opskrift kan også fint laves med pasta eller ris.

Fremgangsmåde

Fiskene bages i ovn direkte fra frost 25 min. ved 190°C.

Porrerne skræres i skiver og skylles grundigt. Lad porrerne simre i bouillonen under låg i 10 min. med hakket salvie og persille samt knust hvidløg.

Gnocchi koges som anvist på pakken. Læg dem i bouillonen og smag til med salt og peber. Træk gryden fra varmen og vend fintrevet parmesanost i.

Serveres straks med de varme fisk og evt. friskbagt brød.

Tip

Denne opskrift kan også fint laves med pasta eller ris.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hoisinglaseret torskeloins
...