Ingredienser
Fremgangsmåde
Nøddekartofler:
Varm ovnen op til 190°. Skrub kartoflerne og dup dem tørre. Kom olien og smørret i et ovnfast fad, hvor der er plads til kartoflerne i ét lag. Sæt fadet i ovnen til smørret er smeltet. Læg kartoflerne i, vend dem grundigt i fedtstoffet og drys lidt salt på dem. Bag kartoflerne utildækkede i ovnen i ca. ½ time eller til de er møre. Vend ofte rundt i dem så de bliver brune og sprøde over det hele.
Rødspætter:
Tilbered de panerede rødspættefileter som anvist på emballagen.
Tomatsalat:
Bland tomater i både, bladselleri i tynde skiver, finthakket løg og forårsløg i skiver til tomatsalaten og lad den trække mens kartoflerne og fisken er i ovnen. Tilsæt lidt tomat- eller grøntsagsjuice eller dryp med en olie-eddikedressing, hvis du synes, at salaten virker tør.
Dressing:
Bland græsk yoghurt, kapers og sambal oelek og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Dæk skålen til og stil den i køleskabet til serveringen. Lige før servering skæres agurken i ganske små tern og vendes i dressingen sammen med rejerne.
Server rødspættefileterne med kartofler, tomatsalat og dressingen med rejer.