Ingredienser
Tip
Denne utroligt enkle forret er en virkelig delikatesse, den er meget kalorielet – og den kan ikke mislykkes.
Fremgangsmåde
Skær toppen af tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske - men pas på at du ikke beskadiger frugtkødet og skindet. Kom eddike, salt og peber i de udhulede tomater og lad dem marinere i en times tid. Hæld så eddiken ud og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Læg salatbladene på 4 små tallerkener og anbring en tomat ovenpå (skær evt. en lillebitte skive af, så den får en lille flade at stå på).
Smag mayonnaisen til med en anelse sennep – den må ikke dominere – og fordel den i tomaterne. Fyld dem så med rejerne og pynt med en lille top karse.
Server lunt brød til.
Tip
Denne utroligt enkle forret er en virkelig delikatesse, den er meget kalorielet – og den kan ikke mislykkes.