You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Fransk reje hors d'oeuvre (Tomates aux crevettes)

Fransk reje hors d'oeuvre (Tomates aux crevettes)

  • Rejer
  • Forret
  • Jul
  • Kogt og pillet
  • Lage
  • Hapsere og småretter
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Denne utroligt enkle forret er en virkelig delikatesse, den er meget kalorielet – og den kan ikke mislykkes.

Fremgangsmåde

Skær toppen af tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske - men pas på at du ikke beskadiger frugtkødet og skindet. Kom eddike, salt og peber i de udhulede tomater og lad dem marinere i en times tid. Hæld så eddiken ud og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Læg salatbladene på 4 små tallerkener og anbring en tomat ovenpå (skær evt. en lillebitte skive af, så den får en lille flade at stå på).

Smag mayonnaisen til med en anelse sennep – den må ikke dominere – og fordel den i tomaterne. Fyld dem så med rejerne og pynt med en lille top karse.

Server lunt brød til. 

Tip

Denne utroligt enkle forret er en virkelig delikatesse, den er meget kalorielet – og den kan ikke mislykkes.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dildmarinerede krebsehaler med gulerodfettuccine og appelsin
...