Ingredienser
Tip
Du kan lave fine snacks til en buffet ved at rulle strimler af røget laks omkring lidt af agurkecremen, stille rullerne på agurke- eller courgetteskiver og sætte pindemads-pinde i.
Fremgangsmåde
Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud med en teske. Skær frugtkødet i tern, drys med lidt salt og lad dem trække i ca. 1⁄2 t. Skyl dem, lad dem dryppe af og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær forårsløgene i smalle ringe og brug mest muligt af den grønne del.
Smag fromage frais til med salt og peber og tilsæt masser af snittet, frisk basilikum. Vend agurketern og forårsløg i.
Læg fine salatblade på 4 tallerkener og fordel skiver af røget laks dekorativt på dem. Læg agurkecremen ved siden af og anbring en skefuld lakserogn ovenpå den.
Pynt anretningen med grønne asparges og læg 2 trekanter ristet brød på tallerkenkanten.
Let, hurtigt, friskt og sundt – og meget lækkert!
Tip
Du kan lave fine snacks til en buffet ved at rulle strimler af røget laks omkring lidt af agurkecremen, stille rullerne på agurke- eller courgetteskiver og sætte pindemads-pinde i.