Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Læg rødspættefileterne i et forvarmet, smurt ildfast fad. Dæk fadet med køkkenfilm, og bag fiskene i ovnen ved 125° C i ca. 25 min.
Kog perlespelten al dente i letsaltet vand.
Skræl skorzonerrødderne og skær dem i tynde skiver på skrå. Rist skorzonerrødderne i lidt olie til de er gyldne og møre. Tilsæt den afdryppede perlespelt og rist den med ganske kort.
Varm fiskebouillonen godt igennem, og smag til med salt og peber. Blend med lidt piskefløde, og varm den op igen. Snit purløget fint og anret rødspættefileten på de varme skorzonerrødder og perlespelt. Drys med masser af purløg og hæld suppen over. Server evt. med brødcroutoner.