Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
400 g Disko Bay Kutter-Rejer
1 løg
20 g smør
150 g perlespelt
1/2 liter hønsebouillon
50 g parmesan
1 dl fløde
1/2 dl olie
1 squash
1 fennikel
2 rødløg
1 bk. rucolasalat
salt og peber
Fremgangsmåde
Snit løget helt fint og sauter i smør, tilsæt speltkernerne og sauter kort. Hæld hønsebouillonen på og kog kernerne al dente.
Riv parmesan og pisk fløden til let flødeskum.
Skær squash, fennikel og rødløg ud i grove stykker og gnid dem med olie, salt og peber. Grill dem møre på grill eller grillpande.
Når speltkernerne er møre tilsættes parmesan og flødeskum, og retten anrettes straks i varme tallerkener med de grillede grøntsager. Drys med masser af Disko Bay Kutter-Rejer og pynt med lidt rucolasalat.