You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med kogte kartofler, chilimayonnaise og kartoffelchips

Disko Bay Kutter-Rejer med kogte kartofler, chilimayonnaise og kartoffelchips

  • Rejer
  • Hovedret
  • Smørrebrød
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sandwich og wraps
  • Sommer
  • Jul
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoflerne med skræl vaskes og koges i vand tilsat 1 ½ spsk. salt i ca. 10-15 minutter (til de stadig er faste med bid). Vandet hældes fra kartoflerne og de afkøles. De resterende kartofler skæres i tynde skiver og friteres i olien til de er gyldne og sprøde og ligges på et stykke køkkenrulle til at afkøling.

Mayonnaise og chilisauce røres sammen og smages til med friskkværnet peber og lidt salt. De kolde kartofler og agurk skæres i skiver.

Skiver af brødet smøres med et tyndt lag chilimayonnaise. Kartoffel- og agurkeskiver ligges i et tyndt lag på brødet og rejerne ligges derpå. Pyntes med chilimayonnaise, kartoffelchips og dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kinesisk rejesuppe
...