You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med kartoffelblinis og creme fraiche

Disko Bay Kutter-Rejer med kartoffelblinis og creme fraiche

  • Rejer
  • Forret
  • Hapsere og småretter
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Påske
  • Børnenes favoritter
  • Nytår
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl og kog kartoflerne til de er meget møre. Dryp dem god af og afkøl let.

Mos kartoflerne og pisk mosen sammen med æg, mel og fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.

Steg kartoffelblinis i halv olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde.

Anret dem med Kutter-Rejer og pynt med frisk plukket dild og revet citronskal. Server creme fraiche dertil.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med purløgsmarineret hytteost, agurk og maltbrød
...