You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel

Disko Bay Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Sommer
  • Kogt og pillet
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Retten kan også tilberedes med røget laks.

Fremgangsmåde

Tilbered couscous efter anvisning på pakken.

Del blomkålen i buketter, skær dem i tynde skiver og læg dem i koldt vand. Blend det resterende blomkål så det får samme konsistens som couscous.

Bland den afkølede couscous med det blendede blomkål, korender/rosiner og de grønne anisfrø – som ristes kort forinden. Smag til med salt, peber, citronsaft og rapsolie.

Fordel blomkålscouscous på tallerkenerne. Drys med rejerne og afslut med de sprøde blomkålsskiver, skalotteløg, revet citronskal og masser af friskplukket kørvel.

Tip

Retten kan også tilberedes med røget laks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat
...