Ingredienser
Tip
Hvis du ikke bryder dig om kogte kartofler og grøntsager, kan du servere retten med enten ris eller pasta til. Sørg i så fald for at lave saucen lidt tyndere.
Retten er også meget velegnet som frokostret, hvis du serverer den i lune tarteletter eller butterdejsmuslingeskaller. De er fyldige og mætter godt, så en anretning af ost og frisk frugt vil være tilstrækkeligt ovenpå.
Fremgangsmåde
Gør peberfrugterne i stand og skær lidt af dem i strimler til pynt og resten i tern. Skær forårsløgene i ringe.
Bland fløden med bouillon og bring det i kog mens du rører for at forhindre fløden i at skille. Rør tomatkoncentrat i og smag til med salt, peber og paprika. Tilsæt de snittede grøntsager og lad saucen simre i ca. 5 min.
Jævn saucen med saucejævner og vend rejerne i. Lad dem blive gennemvarme og anret dem i deres sauce i en varm skål. Pynt med peberfrugtstrimlerne og server de nykogte kartofler og broccolibuketter til.
Tip
Hvis du ikke bryder dig om kogte kartofler og grøntsager, kan du servere retten med enten ris eller pasta til. Sørg i så fald for at lave saucen lidt tyndere.
Retten er også meget velegnet som frokostret, hvis du serverer den i lune tarteletter eller butterdejsmuslingeskaller. De er fyldige og mætter godt, så en anretning af ost og frisk frugt vil være tilstrækkeligt ovenpå.