You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer i hyldeblomstvinaigrette og sprøde salater

Disko Bay Kutter-Rejer i hyldeblomstvinaigrette og sprøde salater

  • Rejer
  • Forret
  • Sommer
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sunde salater
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pisk hyldeblomstsaft, æbleeddike, rapsolie, sennep, salt og peber sammen og hæld det over rejerne. Lad det trække i 15 minutter.

Pil løget og skær det i tynde skiver evt. på mandolinjern. Hæld kogende vineddike over og lad det trække 5 minutter.

Skyl salaterne, pluk krydderurterne og bland dem.

Anret halvdelen af salaten i bunden af 4 tallerkener, dernæst halvdelen af rejerne og lidt marinade.

Kom det sidste salat, de sidste rejer, de syltede løg og marinade på. Pynt med lidt krydderurter.

Mayo:
Æggeblommer, sennep og citronsaft piskes sammen i en skål. Imens der piskes hældes rapsolien i, i en tynd stråle. Pisk indtil det bliver tykt. Smag til med salt og peber.

Mayoen hældes i en skål og serveres til rejerne. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer i nye kartofler med avocadocreme
...