Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk hyldeblomstsaft, æbleeddike, rapsolie, sennep, salt og peber sammen og hæld det over rejerne. Lad det trække i 15 minutter.
Pil løget og skær det i tynde skiver evt. på mandolinjern. Hæld kogende vineddike over og lad det trække 5 minutter.
Skyl salaterne, pluk krydderurterne og bland dem.
Anret halvdelen af salaten i bunden af 4 tallerkener, dernæst halvdelen af rejerne og lidt marinade.
Kom det sidste salat, de sidste rejer, de syltede løg og marinade på. Pynt med lidt krydderurter.
Mayo:
Æggeblommer, sennep og citronsaft piskes sammen i en skål. Imens der piskes hældes rapsolien i, i en tynd stråle. Pisk indtil det bliver tykt. Smag til med salt og peber.
Mayoen hældes i en skål og serveres til rejerne.