You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer i hjemmelavet forårsrulle med avocadosalat og ingefær

Disko Bay Kutter-Rejer i hjemmelavet forårsrulle med avocadosalat og ingefær

  • Rejer
  • Tilbehør
  • Streetfood
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Forårsrullerne kan sagtens tilberedes dagen før, hvis de stilles på køl med et viskestykke over.

Fremgangsmåde

Snit spidskål og forårsløg helt fint og sauter i lidt olie sammen med en knivspids karry. Afkøl let. Bland med 1/3 af rejerne og smag til med salt og peber. 

Læg rejefyldet midt på forårsrulledejen. Fold det nederste hjørne af dejen ind over fyldet og de to sider så det ligner en åben kuvert. Rul nu op mod den sidste spids og pensl dejkanten med lidt vand. Gentag processen til alt fyldet er brugt. 

Steg forårsrullerne i varm olie eller friture til de er gyldne og sprøde. Pil avocadoerne, skær dem i store tern og mariner dem med saften fra de syltede ingefær. Hak ingefæren og drys den over.

Server de varme forårsruller sammen med avocadosalaten. Pynt med frisk koriander og server sød chilisauce og soja til. 

Tip

Forårsrullerne kan sagtens tilberedes dagen før, hvis de stilles på køl med et viskestykke over.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Ærter med syrlige salatløg og frisk mynte
...