Ingredienser
Tip
Forårsrullerne kan sagtens tilberedes dagen før, hvis de stilles på køl med et viskestykke over.
Fremgangsmåde
Snit spidskål og forårsløg helt fint og sauter i lidt olie sammen med en knivspids karry. Afkøl let. Bland med 1/3 af rejerne og smag til med salt og peber.
Læg rejefyldet midt på forårsrulledejen. Fold det nederste hjørne af dejen ind over fyldet og de to sider så det ligner en åben kuvert. Rul nu op mod den sidste spids og pensl dejkanten med lidt vand. Gentag processen til alt fyldet er brugt.
Steg forårsrullerne i varm olie eller friture til de er gyldne og sprøde. Pil avocadoerne, skær dem i store tern og mariner dem med saften fra de syltede ingefær. Hak ingefæren og drys den over.
Server de varme forårsruller sammen med avocadosalaten. Pynt med frisk koriander og server sød chilisauce og soja til.
Tip
Forårsrullerne kan sagtens tilberedes dagen før, hvis de stilles på køl med et viskestykke over.