You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer i båndgrønt og tartelet

Disko Bay Kutter-Rejer i båndgrønt og tartelet

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Lage
  • Jul
  • Børnenes favoritter
  • Vinter
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Gulerødder og agurk skrælles med en bred tyndskræller og vendes med limesaft, lakrids og lidt olie. 

Rejerne drænes og vendes med hytteost, lidt limesaft, dild, sort peber og groft salt. 

Varm tarteletterne efter anvisning på pakken.

Kom den lille rejesalat i tarteletten, og sæt den på båndgrøntet.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejemad med urtecreme, agurk & syltede rødløg
...