You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Dampet rødspættefilet med fennikel, kapers og chili

Dampet rødspættefilet med fennikel, kapers og chili

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Fremgangsmåde

Nudlerne steges i varm friture, afdryppes på fedtsugende papir og drysses med fint salt.

Fiskefileterne krydres med salt og peber og dampes i 2 dl fiskefond tildækket i ovn 10 min. ved 180°C. 

Fennikel og løg snittes fint og sauteres i olie 4-5 min. Tilsæt finthakket chili og 2 dl fiskefond og lad det simre 5-6 min. Kapers og grofthakket bredbladet persille tilsættes, og der smages til med salt og peber.

Serveres straks med de dampede fisk og friterede nudler. 

Tip

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel
...