You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Dampede torskeloins og lun pandekage med hytteost og sprøde asparges

Dampede torskeloins og lun pandekage med hytteost og sprøde asparges

  • Torsk
  • Hovedret
  • Loin
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hytteost, hvidløg, æble og løg vendes sammen og smages til med salt og peber. Blandingen fordeles på de to pandekager, der rulles om fyldet. 

Fisken krydres med salt og peber og dampes i æblejuice ved svag varme under låg cirka 6 min. 

De grønne asparges koges i saltet vand 4 min. og vendes med citronolie, salt og peber. 

Anret de varme fisk med pandekager og asparges. Server straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn i pitabrød med klassisk fyld
...