You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Cremet hummersuppe med hokkaidogræskar og ovnbagt torsk

Cremet hummersuppe med hokkaidogræskar og ovnbagt torsk

  • Torsk
  • Hovedret
  • Efterår
  • Loin
  • Fisk i ovn
  • Nytår
  • Supper
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Læs mere om vores torsk her.

Fremgangsmåde

Bag torsken i et forvarmet ildfast fad ved 140 grader i ca. 15 min.

Varm suppen igennem, skræl græskar og skær i både.

Rist græskarstykkerne i lidt olivenolie og krydder med salt og peber, vend skalotteløg og hakket persille i lige før servering.

Placer den bagte torsk i varme dybe tallerkner, anret de stegte græskarbåde omkring fisken og hæld den varme suppe over. Pynt med dild. Server med brød, kogte kartofler, pasta eller ris.

Tip

Læs mere om vores torsk her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Pil-selv rejer i åben omelet med vilde urter og rejecroutons
...