You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Cremet ærtesuppe med rejer og hytteost

Cremet ærtesuppe med rejer og hytteost

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Kogt og pillet
  • Supper
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften på rejesuppe kan med fordel serveres som forret, men kan også serveres som en nem hverdagsret. 

Fremgangsmåde

Skyl hytteosten under koldt vand og lad den dryppe godt af. Vend den sammen med fintsnittet purløg og rejerne – krydr med salt og peber. 

Kog bouillonen op. Kom de frosne ærter i en blender og hæld den varme bouillon over. Blend forsigtigt til suppen er cremet. Hæld suppen tilbage i gryden og varm den godt igennem. Smag til med salt, peber og citronsaft. Fordel suppen i fire tallerkener og top med reje/hytteosteblandingen. Servér med brød.

Tip

Opskriften på rejesuppe kan med fordel serveres som forret, men kan også serveres som en nem hverdagsret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cæsar salat med panerede rejer
...