Ingredienser
Ingredienser:
1 butterdej
200g Disko Bay Kutter-Rejer
400g ærter (optøet/friske)
saft & skal fra 1 citron
3 spsk. olivenolie
150g feta
3 æg (kogt smilende), skåret i halve
1 bundt grønne asparges
¼ bundt ærteskud
Fremgangsmåde
Rids forsigtigt i butterdejen med en kniv ca. 2 centimeter fra kanten hele vejen rundt. Bag dejen i ovnen i ca. 20-25 minutter eller til den er flot gylden.
Kom ærterne i en skål og tilsæt citronsaft- og skal, olivenolie, salt og peber. Bland det godt sammen og mos ærterne groft.
Steg eller grill de grønne asparges i et par minutter med lidt olivenolie og salt.
Fordel de moste ærter på butterdejen og smuldr fetaen over. Top med rejer, de halve æg, grønne asparges og ærteskud.
Servér evt. med en lækker salat til.