You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Butterdejsmuslinger med rejesalat

Butterdejsmuslinger med rejesalat

  • Børnenes favoritter
  • Forret
  • Nytår
  • Lage
  • Gæstemad
  • Kogt og pillet
  • Rejer
  • Hapsere og småretter
  • Buffet
Tid:ca. 30 min.
Portioner:12
Tid:ca. 30 min.
Portioner:12

Ingredienser

1 butterdej 

1 æg (til pensling)

 

Rejesalat: 

150g Disko Bay Kutter-Rejer 

100g skyr/creme fraiche 

1 spsk. sriracha sauce 

1 tsk. engelsk sauce 

saft fra ½ citron 

½ tsk. røget paprika 

½ tsk. sød paprika 

3 forårsløg 

salt & peber 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. 

Udstik butterdejen i 12 cirkler og læg dem på en bageplade med bagepapir. 

Fold den nederste del af hver cirkel ind over sig selv. Lav forsigtigt ridser fra bunden mod toppen med en kniv. 

Pensl muslingerne med æg og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er flotte gyldne.

 

Rejesalat: 

Rør creme fraiche, sriracha, engelsk sauce, citronsaft, paprika og salt og peber sammen i en skål. 

Hak rejerne groft og skær forårsløgene i tynde skiver. Vend det sammen med dressingen. 

Skær de nedkølede butterdejsmuslinger op i midten og fyld dem med rejesalat.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dampede torskeloins og lun pandekage med hytteost og sprøde asparges
...