Ingredienser
1 butterdej
1 æg (til pensling)
Rejesalat:
150g Disko Bay Kutter-Rejer
100g skyr/creme fraiche
1 spsk. sriracha sauce
1 tsk. engelsk sauce
saft fra ½ citron
½ tsk. røget paprika
½ tsk. sød paprika
3 forårsløg
salt & peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Udstik butterdejen i 12 cirkler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Fold den nederste del af hver cirkel ind over sig selv. Lav forsigtigt ridser fra bunden mod toppen med en kniv.
Pensl muslingerne med æg og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er flotte gyldne.
Rejesalat:
Rør creme fraiche, sriracha, engelsk sauce, citronsaft, paprika og salt og peber sammen i en skål.
Hak rejerne groft og skær forårsløgene i tynde skiver. Vend det sammen med dressingen.
Skær de nedkølede butterdejsmuslinger op i midten og fyld dem med rejesalat.