You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
BLT: Ristet rugbrød med gravad laks og coleslaw

BLT: Ristet rugbrød med gravad laks og coleslaw

  • Laks
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Hovedret
  • Frokost
  • Efterår
  • Vinter
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit spidskål fint. Skyr, mayo og dijonsennep røres sammen og spidskål og karse vendes i. Smag til med salt og peber. 

Steg bacon sprødt på en varm pande. Rugbrødsskiverne deles i trekanter og ristes i oven ved 160°C i ca. 5-7 min. Rens hjertesalat og flæk bladene på langs.

Tag et stykke rugbrød og kom laks på. Læg et stykke rugbrød og kom coleslaw på. Dernæst salat og bacon og slut af med endnu et stykke rugbrød.

Server den resterende coleslaw ved siden af BLT sandwichen. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Pasta i cremet sauce med spidskål og æbler
...