You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
BBQ-rejer med coleslaw i majswraps

BBQ-rejer med coleslaw i majswraps

  • Rejer
  • Med skal
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Skalrejer
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Chilien udkernes, hakkes og røres sammen med BBQ-saucen. De optøede rejer vendes i. Lad dem trække i marinaden på køl minimum 1 time.

Spidskålen snittes fint og vendes grundigt med finrevet parmesanost, olivenolie, knust hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Blandingen fordeles på de 10 tortillas, som rulles om fyldet. Pandekagerne skæres evt. i mindre stykker, som holdes sammen med tandstikkere.

De marinerede rejer grilles i ovn eller kuglegrill 2-3 min. ved 220°C. 
Server de varme rejer med rullerne. Husk skylleskål og masser af servietter.
 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Pil-selv rejer i åben omelet med vilde urter og rejecroutons
...