Ingredienser
Fremgangsmåde
Alle tomaterne – gerne både røde og gule – deles i halve og krydres med salt og peber.
Skær snackpeberen i små tern, pil rødløg og skalotteløg og skær dem i ringe, og skær hvidløgsfeddene i skiver.
Tomater, snackpeber, løg og hvidløg kommes op i fad. Kom olie, balsamico (du kan også bruge sherry- eller rødvinseddike) og akaciehonning på, og krydr med salt og peber og evt. lidt chili. Bages i 20 minutter ved 140 grader lige til de har sat sig. Måske skal du lige justere varmen i ovnen.
Når der skal serveres, plukker du basilikum over og giver den et skud olivenolie mere, bum. Denne ret kan du justere alle mulige steder hen - du og smagen bestemmer.
Server til til f.eks. panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, letpanerede rødspætter og torsk m.v.