Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
500g cherrytomater
200g orzo
ca. 5 dl grøntsagsbouillon
3 spsk. gochujang (koreansk fermenteret chilipaste)
200g grønkål
300g Disko Bay Kutter-Rejer
saft fra ½ citron
1 bundt dild
Fremgangsmåde
Hak løg, hvidløg og grønkål fint.
Steg løg og hvidløg på en pande til de er gyldne. Tilføj cherrytomaterne og ca. ½-1 dl vand. Lad det simre på panden til tomaterne er blevet bløde. Mos dem evt, med en gaffel.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Tilsæt grøntsagsboullion og 2 spsk. gochujang til panden og rør det godt rundt. Tilføj orzo og lad det simre i nogle minutter. Bland grønkålen i og lad det falde sammen. Hæld derefter det hele i et ovnfastfad og kom det i ovnen i ca. 10 minutter.
Bland imens rejerne med 1 spsk. gochujang og citronsaft. Fordel dem over fadet med orzo når de 10 minutter er gået og sæt det tilbage i ovnen i ca. 8 minutter.
Top den bagte orzo med frisk dild og servér.