You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk med kogte kartofler, rosépeber og stenbiderrogn

Røget hellefisk med kogte kartofler, rosépeber og stenbiderrogn

  • Hellefisk
  • Stenbiderrogn
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

rosépeber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne, skræl og riv peberrod, skær citronen og radiserne i skiver og pluk urterne.

Anret 2-3 skiver røget hellefisk med kogte kartofler, creme fraiche, stenbiderrogn, urter, citron og friskrevet peberrod. Afslut med rosépeber.

Opskrift: Frida Ronge

Foto: Lennart Weibull

Læs mere om MSC her: www.varkommerfiskenifrån.se

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Danske rødspætter med fyld af broccoli og rejer med pastapenne i krydret tomatsauce
...