You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejemad med grøn ærtehummus, mynte, æg og tahini

Rejemad med grøn ærtehummus, mynte, æg og tahini

  • Rejer
  • Frokost
  • Hovedret
  • Smørrebrød
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Optø ærterne. Blend dem med mynteolie, citronsaft, salt og peber.

Kog vand og læg æggene i og kog dem i 7-8 min. Afkøl æggene under koldt vand, pil og del dem.

Hvis det er nødvendigt, så bland tahini med lidt vand.

Smør hummus på brødet, tilsæt rejer, æg, citronskal, sort peber og tahinisauce.

Opskrift: Frida Ronge

Foto: Lennart Weibull

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Æggepandekager med rød stenbiderrogn, broccoli og persille
...