Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær torsken i mindre stykker og blend dem i en blender. Tilsæt æg og til sidst lidt fløde. Hak rejerne i grove stykker og vend dem med fint hakket dild og rødløg i torskefarsen. Smag til med salt og peber. Hvis farsen er våd, så tilsæt 1-2 spsk hvedemel og/eller lidt rasp. Stil gerne farsen i køleskabet i ca. 15 minutter så den kan nå at ”sætte sig”.
Skarp sovs:
Finthakket cornichoner og grovhakket kapers blandes sammen med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med fintrevet citronskal- og saft og salt og peber. Opbevar sovsen et køligt sted indtil servering.
Form 4 store flotte bøffer og paner dem i rasp. Steg bøfferne i smør i ca. 4 min på hver side. Steg surdejsbrødet i lidt olivenolie. Saml burgeren ved at komme en bøf på det gyldenbrune surdejsbrød og læg den gode skarpe sovs og friske salatblade.
Server straks og nyd det!