You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pappardelle med rejer, appelsin, fennikel, dild og kapers

Pappardelle med rejer, appelsin, fennikel, dild og kapers

Ingredienser

300 g Disko Bay Kutter-Rejer

2 skalotteløg

1 fennikel

160 g smør

100 g spinat

3 dl appelsinjuice

3 dl hvidvin

2 spsk kapers

2 spsk purløg

0,5 pakke safran

3 stjerneanis

1 pakke pappardelle

olivenolie

salt og peber

Fremgangsmåde

En pastaret, som alle nemt kan tilberede, og som er både frisk og mættende.

Del og skyl fennikel, skær skalotteløg i grove stykker. Steg løg og fennikel i lidt olie med stjerneanis og safran. Tilsæt derefter vinen og appelsinjuicen. Kog fennikel, indtil den er blød, ca. 10-15 minutter. Si det hele over i en ny gryde. Fjern løg og kassér det.

Kog lagen indtil halvdelen er tilbage. Pisk kraftigt i stuetempereret smør. Smag til med salt og friskmalet hvid peber. Hold saucen varm.

Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen. Hvis du ikke har pappardelle pasta, så brug i stedet friske lasagneplader som er skåret i brede strimler.

Steg fennikelskiverne og den skyllede spinat i lidt smør. Tilsæt pastaen og tilsæt sauce, rejer, purløg og kapers, krydret med salt og friskmalet hvid peber.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kogt laks med peberrodssauce, vilde ris og smørvendte grøntsager
...