Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom æg og spinat i en blender. Blend til du får en glat, grøn dej. Kom salt i.
Fold et bagepapir, og læg det i bunden af en form på ca. 20x26cm. Sørg for, at bagepapiret har kanter. Hæld dejen i formen og sørg for, at fordel dejen helt ud til kanterne. Bag ved varmluft ved 150 ° C i 20 minutter. Lad omeletten afkøle lidt og vend den herefter ud på hovedet på et plastskærebræt eller et stykke stanniol. Løsn forsigtigt bagepapiret.
Når omelet er afkølet, smør et tykt lag flødeost på. Drys finhakket rødløg og hakket rejer over. Skær herefter omeletten ud i lange strimler på den lange side. strimlerne skal være lige. Rul strimlerne stramt sammen hver især, så de bliver til ruller. Skær ydre kanterne af og skær rullerne ud til små snurrer.
Opskrift og billede af Madeleine Landley - www.landleyskok.se