You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grøn karry med Disko Bay Kutter-Rejer, ris og cashewnødder

Grøn karry med Disko Bay Kutter-Rejer, ris og cashewnødder

  • Rejer
  • Hovedret
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl og hak hvidløg, løg, ingefær, koriander og basilikum med stilkene. Knus citrongræsstilkene med bagsiden af ​​kniven og skær den grønne chili. Steg alt i kokosolie. (Smag på chilien, så den ikke er for stærk - kan variere fra frugt til frugt).

Hæld kokosmælken over retten og lad den koge i ca. 15 minutter, tilsæt derefter fiskesauce og limesaft. Skær squashen og svampene i stykker og kom det i karryen, lad den koge på svag varme i ca. 15-20 minutter. Rør karryen med maizena.

Smag til med salt og lidt mere fiskesauce, hvis det er nødvendigt, og tag citrongræsstilke op.

Kog risen i henhold til instruktionerne på pakken. Top ris med karryen, rejer, urter, cashewnødder og eventuelt chilipulver.

Opskrift: Frida Ronge

Foto @ Lennart Weibull

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk med ærtesuppe og ristede skorzonerrødder
...