Ingredienser
Fremgangsmåde
Skræl og hak hvidløg, løg, ingefær, koriander og basilikum med stilkene. Knus citrongræsstilkene med bagsiden af kniven og skær den grønne chili. Steg alt i kokosolie. (Smag på chilien, så den ikke er for stærk - kan variere fra frugt til frugt).
Hæld kokosmælken over retten og lad den koge i ca. 15 minutter, tilsæt derefter fiskesauce og limesaft. Skær squashen og svampene i stykker og kom det i karryen, lad den koge på svag varme i ca. 15-20 minutter. Rør karryen med maizena.
Smag til med salt og lidt mere fiskesauce, hvis det er nødvendigt, og tag citrongræsstilke op.
Kog risen i henhold til instruktionerne på pakken. Top ris med karryen, rejer, urter, cashewnødder og eventuelt chilipulver.
Opskrift: Frida Ronge
Foto @ Lennart Weibull