You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
3 x selleri - puré, crudité og stegte

3 x selleri - puré, crudité og stegte

  • Buffet
  • Tilbehør
  • Efterår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl selleri. Skær en halv selleri i meget tynde skiver på mandolin og læg skiverne i iskoldt vand. Skær det resterende selleri i både og kog dem al dente (ca. 5-6 min.). Tag ca. 12 stykker op, dup dem tørre og steg dem gyldne på alle sider i lidt smør tilsat 2 hele upillede hvidløgsfed.

Kog de resterende helt møre. Kog fløden op med timian og 1 fed knust hvidløg. Sigt vandet fra de kogte selleri og blend dem med den varme fløde. Smag til med salt og peber.

Anret de stegte selleri på puréen og pynt med de tynde selleriskiver vendt med lidt olie, citronsaft og snittet purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprødstegt torsk med marineret julesalat og asparges
...