arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
2 slags stenbiderrogn med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød

2 slags stenbiderrogn med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød

  • Stenbiderrogn
  • Rogn
  • Vinter
  • Nytår
  • Forret
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pisk skyr med salt, peber, saften af citronen, sukkerærter skåret i smalle strimler og hakket dild. Gem lidt dild til pynt.

Placer skyr cremen i 4 dybe tallerkener. 1 spsk. sort stenbiderrogn og 1 spsk. rød stenbiderrogn lægges på midten af hver tallerken. Pynt med radisser og frisk dild.

Rugbrødet bages i ovnen ved 160°C i 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til stenbiderrognen.

Klik her
N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dampet rødspættefilet med fennikel, kapers og chili
...