You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Laks

Gravad laks

Gravad laks er perfekt i sandwiches og wraps, eller på en laksemad med den klassiske dildsauce!

Smukke skiver af orangerød laks med grønt drys og delikat marinering.

Gravning er en gammel og traditionsrig nordisk måde at konservere fisk og kød på, mens man samtidig mørner det og tilføjer et lækkert pift af krydderier.

Royal Greenlands gravad laks er fremstillet af opdrættet laks fra Norge af den højeste kvalitet. Laksen fileteres og marineres herefter skånsomt med sukker, salt og krydderier, blandt andet dild. Laksen modnes længe med krydderierne og opnår dermed en fin fast konsistens.

Gravad laks passer perfekt som forret med den traditionelle dilddressing, men prøv den også til hverdag i fx en lækker sandwich.

Gravad laks fås i pakker a 180 g. 

Inspiration til opskrifter med gravad laks

Gravad laks kan anvendes i mange forskellige opskrifter, og kan serveres både som en lækker hverdagsret eller som forret, når du får gæster.

Det er desuden nemt at bruge i opskrifter, da laksen er tilberedt og smager lækkert i sig selv. Prøv en af vores mange lækre opskrifter med gravad laks.

Mangler du en nem hverdagsret, som er hurtig at lave, så prøv vores opskrift på gravad laks i wrap.

Mangler du inspiration til forretter med gravad laks, så prøv også denne lækre opskrift med ceviche af gravad laks eller vores opskrift på gravad laks med pære, oliven og feta.

Find mange flere opskrifter med gravad laks i vores store opskriftsdatabase.

Find mange flere opskrifter med gravad laks i vores store opskriftsdatabase.

Se opskrifterne her

Se også

Læs mere om Laksefilet med Toscana-kryddermix
...