You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts

Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts

  • Stenbiderrogn
  • Forret
  • Påske
  • Vinter
  • Rogn
  • Hapsere og småretter
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og del blomkålen i mindre stykker og kog den akkurat mør i mælk med lidt citronskal. Sigt mælken fra og blend blomkålen helt glat. Rør den udblødte husblads ud i den lune blomkålscreme og smag til med salt og peber. Hæld i små skåle eller i dybe tallerkener og sæt på køl.

Skær brødet i tynde skiver og pensel med smeltet smør og drys med lidt salt. Bag skivene sprøde i ovnen ved 125° C i ca. 25 min.

Anret stenbiderrogn på den cremede panna cotta med fintsnittet purløg og de sprøde toast.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torsketatar med sennep på rucola og grillet rød peber
...