Ingredienser
Fremgangsmåde
Rugbrød i tynde skiver, bages i ovnen ved 160°C i ca. 10-12 minutter, indtil det er sprødt.
Læg film på et skærebræt. Herpå lægges skiverne af hellefisk, taglagt. Placer spegeskinken/parmaskinken ovenpå hellefisken.
Pisk skyr med salt, peber, rygeost og et halvt bundt kørvel. Gem 4 tsk. af blandingen til anretningen.
Skyrcremen lægges på hellefisken hele vejen ned og fisken rulles stramt til en pølse ved hjælp af filmen. Del pølsen i 4, fjern filmen og fordel rullerne på 4 tallerkener. Del evt. en gang mere inden anretning.
Radisser snittes tyndt på mandolinjern. Pres saften fra limen udover radisserne og lad det trække ca. 5 minutter.
På tallerkenerne kommes lidt skyrcreme. Læg hellefiskerullen derpå og pynt med radiser, kørvel og sprødstegt rugbrød.