Opskrifter med torsk
Torsk er en lækker delikatesse som har en fantastisk, mild smag og kan bruges i mange forskellige retter! Torsken er perfekt til hurtige og lækre hverdagsretter, men også til delikate forretter og hovedretter som du kan servere for dine gæster.
Torskens genkendes ved dens fine hvide kød, der danner store flotte flager, når den tilberedes korrekt. Kødet har en ganske mild smag, som gør torsken til en favorit blandt både børn og voksne. Læs med her og bliv inspireret af vores mange lækre opskrifter med torsk.
Det hvide, milde og benfri kød kan tilberedes på utallige måder og passer både til kold og varm servering, til hverdag eller fest. Kun fantasien sætter grænser. Torsk kan bl.a. nydes stegt, røget, bagt, kogt og marineret.
Torsken hører til blandt de magre fiskearter, og i dette skema kan du se hvilke næringsstoffer, vitaminer og mineraler torsken indeholder. Torsk fra Royal Greenland er MSC-certificeret og kommer fra fiskeri i Barentshavet og havet omkring Grønland.
Vi har samlet 12 af vores lækreste opskrifter med torsk. Der er opskrifter på både forretter til dine gæster, delikate frokoster og smagfuld aftensmad.