Opskrifter med stenbiderrogn
Stenbiderrogn er en lækker delikatesse som har en fantastisk smag og kan bruges i mange forskellige retter! De fine, små perler er bl.a. perfekte som prikken over i'et på dine fiske- og skaldyrsretter eller helt klassisk på blinis med rødløg og creme fraiche.
Stenbiderrogn kaldes også for “Nordens kaviar”. De skinnende smukke, sprøde perler brister i munden med et lille "pop" og frigiver deres salte, sødmefulde smag.
Traditionelt set bruges stenbiderrogn mest som pynt eller til en lille hapser før middagen, men den delikate grønlandske rogn kan sagtens bære en ret i sig selv. Royal Greenlands kaviar af grønlandsk stenbiderrogn er perfekt til en smagfuld forret eller som stjernen i en lækker hovedret.
Royal Greenlands stenbiderrogn fås i både rød og sort og kommer fra Vestgrønland, hvor fiskeriet er MSC-certificeret som bæredygtigt og miljørigtigt.
Vi har samlet 12 af vores lækreste opskrifter med stenbiderrogn. Der er opskrifter på både forretter til dine gæster, delikate frokoster og smagfuld aftensmad.