Opskrifter med rejer
Rejen er en favorit på både frokost- og middagsbordet, og det lille skaldyr er også både sundt, lækkert og nemt at tilberede.
Rejen er meget alsidig og passer ind i de fleste retter, da den er perfekt som både snack, forret og som en del af hovedretten! Dette gør, at rejen både passer i de klassiske hverdagsretter, men også er en favorit til højtiderne i de danske hjem.
Disko Bay Kutter-Rejer er mærket med både Grønt Nøglehul og MSC-mærket. Det betyder, at de har et lavt fedt- og saltindhold, og at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.
Rejerne som lever i havene omkring Grønland, er af arten Pandalus Borealis. Bedre kendt som koldvandsrejer. Disse rejer bliver også kaldt grønlandsrejer, dybhavsrejer eller ishavsrejer. Denne art adskiller sig fra andre rejer på grund af dens smag og konsistens, da den smager friskt af saltvand med et sødligt præg og har en fast og saftig konsistens.
Royal Greenland tilbyder både rejer i lage, kogte og pillede rejer samt skalrejer.
Vi har samlet 12 af vores lækreste opskrifter med rejer. Der er opskrifter på både forretter du kan servere til dine gæster, delikate frokoster og smagfuld aftensmad.