Opskrifter med hellefisk
Hellefisk er en ægte grønlandsk delikatesse med kridhvidt kød og en fantastisk smag! Hellefisken er perfekt til hurtige og lækre hverdagsretter, men også til delikate forretter og hovedretter - når du skal imponere dine gæster.
Hellefisken er en fladfisk med en mild og cremet smag, som den blandt andet får på grund af dens langsomme vækst dybt nede i det iskolde grønlandske hav.
En af de helt gode fordele ved hellefisken, er at den egner sig til de fleste tilberedningsmetoder – ovntilberedning, pandestegning, grill, dampning etc., og den har den store fordel at den næsten er umulig at overtilberede!
Vidste du, at hellefisken hører til de fede fiskearter og har bl.a. et højt indhold af sundt fedt, omega-3-fedtsyrer og D-vitamin? Læs mere om vores delikate hellefisk her.
Vi har samlet 12 af vores lækreste opskrifter på hellefisk. Der er opskrifter med hellefisk på både forretter til dine gæster, delikate frokoster og smagfuld aftensmad.
Opskrifter med hellefisk