You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Delikate hapsere og småretter

Fisk og skaldyr kan spises til alle lejligheder året rundt - til hverdag og til fest. Men der er også noget festligt og eksklusivt forbundet med fisk og skaldyr. Her giver vi inspiration til småretter og 'hapsere', der egner sig perfekt til en lille servering til gæsterne, inden I går til bords. Alle opskrifterne egner sig godt som gæstemad og er hurtige at lave, så du får tid til at være sammen med dine gæster.

Kendetegnet for småretter og hapsere er, at det er små anretninger, som enten kan spises med fingrene eller ikke fylder meget på en tallerken.

Planlæg gerne i elementer, der kan tilberedes i forvejen, så er det nemt og hurtigt at anrette lige inden, gæsterne kommer. Så har du at være sammen med gæsterne og bruge mere energi på de varme retter.

Alt efter hvilken slags småret eller hapser du er på udkig efter, har vi listet nogle forskellige forslag her:

Opskrifter

Stenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis

Se opskriften her

Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter

Se opskriften her

Disko Bay Kutter-Rejer på toastbrød med rørt smøreost

Se opskriften her

Skalrejer med 3 slags dip

Se opskriften her

Disko Bay Kutter-Rejer med kartoffelblinis og creme fraiche

Se opskriften her

Røget laks på champignontoast med urtecreme

Se opskriften her

Disko Bay Kutter-Rejer med avocado-panna cotta

Se opskriften her

Nem røget lakseroulade

Se opskriften her

Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts

Se opskriften her

Delikate fisk og skaldyr til dine hapsere og appetizers!

Se også

Næste nyhed: Lette og velsmagende sommerretter med fisk og skaldyr
...