Delikate hapsere og småretter
Fisk og skaldyr kan spises til alle lejligheder året rundt - til hverdag og til fest. Men der er også noget festligt og eksklusivt forbundet med fisk og skaldyr. Her giver vi inspiration til småretter og 'hapsere', der egner sig perfekt til en lille servering til gæsterne, inden I går til bords. Alle opskrifterne egner sig godt som gæstemad og er hurtige at lave, så du får tid til at være sammen med dine gæster.
Kendetegnet for småretter og hapsere er, at det er små anretninger, som enten kan spises med fingrene eller ikke fylder meget på en tallerken.
Planlæg gerne i elementer, der kan tilberedes i forvejen, så er det nemt og hurtigt at anrette lige inden, gæsterne kommer. Så har du at være sammen med gæsterne og bruge mere energi på de varme retter.
Alt efter hvilken slags småret eller hapser du er på udkig efter, har vi listet nogle forskellige forslag her:
Opskrifter
Stenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis
Se opskriften herGrønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer på toastbrød med rørt smøreost
Se opskriften herSkalrejer med 3 slags dip
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer med kartoffelblinis og creme fraiche
Se opskriften herRøget laks på champignontoast med urtecreme
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer med avocado-panna cotta
Se opskriften herNem røget lakseroulade
Se opskriften herStenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts
Se opskriften herDelikate fisk og skaldyr til dine hapsere og appetizers!