Hellefiskefilet i folie med spidskålsalat og grillede blomkål

menuknap clip
Ingredienser (til 4 personer)

Hellefiskefilet i folie med spidskålsalat og grillede blomkål

Tilberedning

Blend 1 fed hvidløg med ½ dl olivenolie, bladene fra 1 kvist frisk timian, salt og peber. Placer den optøede hellefisk på bagepapir og pensl med krydderolien. Giv evt. fisken lidt ekstra salt og peber. Luk bagepapiret op om fisken og pak den
ind i folie. Bag foliepakkerne i ovnen i ca. 18 min. ved 200°C.

Del 1 blomkål i buketter og blancher i 30 sek. Del buketterne yderligere og pensl med olivenolie. Grill herefter blomkålene på skærefladen på en grillpande til de er gyldne. 

Skær 1 spidskål i grove stykker. Vend spidskål, grillede blomkål, olivenolie, revet citronskal fra 1 citron og hakket persille sammen til en salat. Server straks med den bagte hellefisk og nye kartofler.

Læs også mere om vores hellefiskefileter her.

TIP! Du kan også tilberede foliepakkerne på grillen ved indirekte varme. 

Børnevenlig:Ja
Tilberedningstid:

30 min.