Melville Bay Pil-selv Rejer

menuknap clip

Disse ekstra store og særligt udvalgte pil-selv rejer er fisket i Melville Bay i Nordvestgrønland - et isfyldt område, som kun tillader fiskeri få uger om året. Heroppe i det nordligste Vestgrønland brydes havisen kun kortvarigt i den arktiske sensommer over en periode på ca. 16 uger.

Rejerne fra Melville Bay er nogle af verdens fineste og mest smagfulde rejer. I det iskolde vand vokser rejerne ekstremt langsomt, hvorfor smag og tekstur får god tid til at udvikle sig. Rejerne tilbyder derfor en unik smagsoplevelse med deres faste konsistens og særdeles delikate og sødmefyldte skaldyrssmag. Rejerne udmærker sig ved en sprød skal med den fineste røde farve, som efterlader flotte aftegninger på de pillede rejer, samt ved, at de flotte, lange følehår er bevaret.
 

Fiskeri og forarbejdning

I Melville Bay foregår fiskeriet efter pil-selv rejer på store, havgående trawlere, der er som en slags flydende fabrikker. Noget om fangstredskab? Straks efter fangst koges rejerne i havvand, og håndpakkes direkte i æsken ombord på båden, så rejens naturlige friskhed og kvalitet bevares.

Melville Bay Pil-selv rejer er mærket med MSC-mærket, hvilket betyder, de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.

 

• Find lækre af opskrifter med Melville Bay Pil-selv Rejer HER

• Tilbehør til pil-selv rejer? Find masser af dips og dressinger HER!

• Find også gode tips til servering af pil-selv rejer HER.